ddr flagg
om DDRdiskografinyheterteksterstartsidenstartsidenbilderlinkerkonserterlydklippgjestebok meny
Om DDR

DDR 2000 DDR er et norsk rock-band bestående av en deilig bukett idealister som ønsker å fremme tysk og øst-tysk kultur og egenart i Norge og gjøre noe med det frynsete ryktet Tyskland fortsatt har etter den 2.verdenskrig. Og hva var da mer naturlig enn å gripe fatt i det norskeste av det norske, folkesjelas minste felles multiplum, D.D.E., for å treffe nordmenn rett i hjertet og dermed best og enklest mulig fremme vår sak?

På vårt første verk, Über alles, tolket vi altså kun D.D.E.'s største gulv-veltere. Men ettersom de vomfeite namsostønnenes karrierer nå er på kraftig retur og de ligger gurglende tilbake i grøftekanten som lallende små barn, kan DDR som svorne medgangssupportere ikke lenger dra nytte av dem. Derfor har vi sett oss tvunget til å gyne etter andre og mer hjertenskjære musikalske fleskeslintrer for å fortsette broleggingen av den åndelige autostrada fra Øst-Europa til Norge. Derfor har vi tatt tak i de største slagerne fedrelandet noensinne har avlet og pakket dem inn i et tykt, deilig lag av rock og øst-tysk livsglede.
DDR 2000

Vårt nyeste album, Norwegische Superknüller (ute fra 09. mars 2001), er skammelig nok norsk rocks eneste tyskspråklige konseptalbum i dette årtusen. Bokstavelig talt en musikalsk reise gjennom norske superhits kokt i velbøyet høytysk verbalfett og dandert på et speil av skummende bayermentalitet og indoktrinerende rock.

Forhenværende og henrivende Øst-Tyskland, den siste østeuropeiske bastion i hjertet av vår verdensdel, står som et symbol på vår uttalte misjon om å bringe Øst-Europas sjel og egenart tilbake til mer sentrale strøk etter Berlinmurens tragiske endelikt. Og lite om noe er vel mer naturlig enn da å rotfeste Saken her hjemme i fedrelandet hvor østeuropeisk tankegang, mentalitet, kultur og mat&drikkevaner så godt harmonerer med tyske og østeuropeiske tradisjoner.

Ikke forgud oss. Ikke engang glorifiser oss. Til nød elsk oss.
Vi er enkle menn.
Og en enda enklere kvinne.
Og vi har en god sak.

DDR:

Beritz Attila
Junghanz
Tomaz
Tzom Rhino
Beritz
Vokal und Choreographie
Attila
Vokal und pfeifen
Junghanz
Vokal und Negermentalität
Tomaz
Klaviano und B3
Tzom Rhino
Gitarren
Adler

Management og booking:

Pilot Management AS
Phon: (+47) 22401070
Faks: (+47) 22401071
Email: mail@amber.no
Zigurd
Adler
Trommelschläger


Zigurd
Bass

DDR
[om DDR]    [Info über DDR (de.)]   [diskografi]    [konserter]    [nyheter]    [lydklipp]    [bilder]    [tekster]    [linker]    [startsiden]   [gjestebok]    [kontakt oss]    [booking]   [presse]

ddr@ddr-orkester.no

ddr flagg